De reisfanaten van Riksja Tibet

Riksja Tibet is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van eigen mensen. We verkopen díe manier van reizen die we ook zelf het leukst vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Omdat het hoofdzakelijk individuele reizen zijn kunnen we ook gebruik maken van kleinschalige, authentieke hotelletjes die passen bij het land. Daarnaast doen we in de landen ook iets ‘terug’. Samen met onze reizigers sponsoren we diverse hulpprojecten. Wil je meer weten over onze duurzame manier van reizen, klik dan even door naar: duurzaam reizen.

Deze manier van reizen hebben wij samengebracht in korte programma’s van twee tot tien dagen die wij bouwstenen noemen. Met deze bouwstenen kun je zelf je eigen individuele reis samenstellen. Ook kun je een van onze rondreizen uitkiezen waarbij wij optimale combinaties hebben gemaakt van de verschillende bouwstenen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Reizen met Riksja Travel

Riksja Tibet is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel uit Azië. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inclusief Tibet.

Wil me meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel en Riksja Family.