Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
   Gebedsvlaggen Tibet

   Tibet combineren met China en Nepalmonniken-park

   Hieronder staan bouwstenen in Nepal en China, die goed te combineren zijn met een reis door Tibet. Bouwstenen zijn korte individuele Tibet-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Tibet-reis samenstellen. Onderweg hebben we sfeervolle, verzorgde accommodaties geselecteerd die bij de omgeving passen. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepjes. Je kunt ook een van onze individuele Tibet-rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen.Onze ervaren reisspecialisten Koen en Bea helpen je graag op weg. Om een vrijblijvende reisaanvraag te doen ga je naar mijn reisplan. Als je vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen.

   Kies je favoriete Tibet bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Bouwstenen China

   Easy Going in Beijing

   Reisschema: Beijing
   Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
   Reissom: € 350,- p.p. bij 2 personen

   De meeste China reizen beginnen in Beijing. Slenter door de Verboden Stad en over het plein van de Hemelse Vrede. Ontdek traditionele winkeltjes in de oude hutong wijken en wordt wegwijs in de Chinese eetcultuur tijdens onze foodsafari. 

   Met een gids struin je over een lokale markt en waag je je aan een gefrituurde krekel of een zeester op een stokje… als je durft. De volgende dag wandel je over een nog rustig stuk van de Chinese Muur. Overnachten doe je in een sfeervol hofjeshotel met lampionnen in een hutong wijk. 
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Easy Going in Beijing
   Verblijf in een luxe hotel in Beijing
   x
   +

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Tibet reis!

   Kleisoldaten op de Zijderoute

   Reisschema: Xi’an
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 191,- p.p. bij 2 personen

   Xi’an, daar ga je heen omdat je het beroemde Terracotta leger wilt zien van zo’n 9000 soldaten, paarden en strijdwagens van klei. Daarnaast ligt de stad aan het einde van de eeuwenoude Zijderoute. Oude ambachten zoals kalligrafie zie je in het ommuurde centrum, waar je ook heerlijk kunt eten. 

   Op bezoek bij mr. Zeng zie je hoe oude Chinese stempels gemaakt worden. Je overnacht in een centraal gelegen stadshotel op loopafstand van het oude centrum. 
   verder lezen

   Panda’s en Thai Chi

   Reisschema: Chengdu
   Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
   Reissom: € 169,- p.p. bij 2 personen

   Chengdu is de thuisbasis van hét symbool van China: de reuzenpanda. Het Panda Breeding Centre is een van de weinige plekken in de wereld waar je deze koddige dieren van dichtbij kunt zien. De stad zelf heeft een verrassend ontspannen sfeer. 

   Breng de middag door in het park waar de lokale bevolking vliegert, majong speelt en tai chi beoefent. ’s Avonds geniet je van de beroemde pittige Sichuan keuken. Ook voor de beste traditionele hotpot tijdens je China reis, moet je in Chengdu zijn. Er gaan dagelijks vluchten van Chengdu naar Lhasa, dus het einde van deze bouwsteen is een ideaal startpunt van je reis door Tibet.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Panda’s en Thai Chi
   Verblijf in een comfort accommodatie
   Bezoek aan de Opera
   Kookles in Chengdu
   x
   +

   Bouwstenen Nepal

   Easy going Kathmandu

   Reisschema: Kathmandu
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 84,- p.p. bij 2 personen

   Bij aankomst in Kathmandu is het een lekker gevoel dat je transfer naar je hotel en de eerste twee overnachtingen alvast geregeld zijn. Met een Easy Going startpakket regelen we dit voor je. Wel zo makkelijk. 

   Omdat iedereen andere wensen en een andere portemonnee heeft, kun je de keuze maken tussen een knus en goed verzorgd middenklasse hotel of een wat luxer hotel. Het ontbijt is altijd inbegrepen en uiteraard hebben we qua locatie de beste plekjes uitgekozen. 
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Easy going Kathmandu
   Verblijf in een budget accommodatie
   Koninklijk heritage hotel Kathmandu
   x
   +

   Goden en Koningen in de Vallei

   Reisschema: Kathmandu – Patan - Bhaktapur
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 215,- p.p. bij 2 personen

   Een relaxte en bijzondere start van je Nepal reis. Om een goed beeld van Kathmandu en de regio te krijgen zou je deze ‘basis’-bouwsteen niet mogen missen. Je verkent zowel de stad zelf met zijn bijzondere Swayambunath en Pashupatinath tempelcomplexen als de echt pittoreske ‘middeleeuwse’ dorpjes buiten Kathmandu: Bhaktapur en Patan.

   Trekken over de rand van de vallei

   Reisschema: Dhulikel – Nagarkot - Bhaktapur
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 188,- p.p. bij 2 personen

   Met deze bouwsteen reis je te voet naar de andere kant van de vallei van Kathmandu. Het is een lichte trekking met fraaie uitzichten op het bergmassief. Je bezoekt een aantal authentieke dorpen waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Je krijgt hier een goede indruk van de levensstijl, geschiedenis, cultuur en het geloof. 

   Het letterlijke hoogtepunt van de reis bereik je op de tweede dag van de tocht. Vanuit hier kijk je uit op de vallei en de omliggende dorpjes en de wereldberoemde Himalaya. De hotels waar je verblijft zijn eenvoudig maar comfortabel en hebben stuk voor stuk een mooi uitzicht. 
   verder lezen

   Chitwan jungle en neushoorns

   Reisschema: Chitwan National Park
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 188,- p.p. bij 2 personen

   Het Royal Chitwan National Park ligt in de Terai, het subtropische laagland van Nepal. Hier vind je uitgestrekte rijstvelden en authentieke boerendorpjes én een enorm nationaal park. Per kano en te voet ga je de jungle in op zoek naar neushoorns, uiteraard mét gids. Met een beetje geluk zie je ook schuwe luipaarden en wilde olifanten. 

   Chitwan kent daarnaast veel vogels, herten, krokodillen en zwarte beren. Je slaapt in een sfeervolle lodge die door de lokale Tharu stam is opgezet en wordt gerund. Van de inkomsten worden regelmatig nieuwe, duurzame projecten opgezet rondom het park. Je steunt de ontwikkeling van duurzaam toerisme in Nepal met een bezoek aan deze lodge.
   verder lezen

   Sunrise at Poonhill

   Reisschema: Annapurna
   Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
   Reissom: € 370,- p.p. bij 2 personen

   Voor wie twijfelt om een trekking te gaan doen, zichzelf niet al te veel wilt vermoeien maar wel het gevoel van een trekking wil ervaren is deze korte trekking een leuke uitdaging. Je loopt tussen de 1500 en 3000 meter hoogte naar karakteristieke bergdorpjes. 

   Omringd door groene velden en hoge bergen word je naar het hoogtepunt geleid; het uitzicht tijdens de zonsopgang op Poon Hill… Je overnacht in eenvoudige lodges in verschillende dorpjes. Hier hangt een gezellig sfeertje van saamhorigheid onder de wandelaars. Sunrise at Poon Hill is dé trekking voor de ‘luie’ loper. 
   verder lezen

   1
   van
   8
   x