• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  Nam Tso Tibet reizen

  Tibet reizenBouwstenen: korte Tibet-reizen

  Bouwstenen zijn korte individuele Tibet-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Tibet-reis samenstellen. Onderweg hebben we sfeervolle, verzorgde accommodaties geselecteerd die bij de omgeving passen. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepjes. Je kunt ook een van onze individuele Tibet-rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Tibet specialist Bea helpt je graag verder.

  Veel reizigers combineren Tibet-reizen met China. De Chinese stad Chengdu en de hoofdstad van Nepal, Kathmandu, zijn een leuk begin en einde van je reis. Wil je zo snel als kan naar Tibet, dan is de beste route via de Chinese stad Chengdu waar je overnacht en je Tibet permit ontvangt. Bij aankomst in het hoge Lhasa is het prettig dat je transfer en drie overnachtingen geregeld zijn.

  Kies je favoriete Tibet bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
  Reisschema: Lhasa
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 324,- p.p. bij 2 personen

  Start je verblijf in Tibet in een van de meest religieuze steden ter wereld: Lhasa. Bij aankomst op de luchthaven rijd je naar de hoogste hoofdstad ter wereld. Vanwege haar ligging op 3600 meter plannen we voldoende rust, zodat je lichaam aan de hoogte went. 

  Kleine wandelingetjes naar de Jokhang tempel met zijn Barkhor route of naar de markt kun je op eigen gelegenheid doen. Op de derde dag ga je met een auto, gids en chauffeur naar het Potala Paleis van de Dalai Lama en bezoek je belangrijke Tibetaanse kloosters in de omgeving net buiten Lhasa.
  verder lezen

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Tibet reis!

  Reisschema: Lhasa – Samye – Gyantse – Shigatse - Lhasa
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom:
  Reisperiode: mei - oktober

  Een -letterlijk- adembenemend avontuur tussen de hoogste bergtoppen ter wereld. Je reist vier dagen per auto of minibus dwars door Tibet en bezoekt de meest religieuze boeddhistische kloosters van het land. 

  De mantra’s die monniken al knielend opzeggen – Om Mane Padme Hum – galmen in je hoofd na, de geur van yakboterthee hangt nog dagen om je heen en door de ijle lucht weet je niet meer of de strakblauwe luchten, groene bergmeren en gouden tempels midden op de uitgestrekte hoogvlakten nou écht waren, of voorkwamen in je dromen. 
  verder lezen

  Reisschema: Lhasa – Gyantse – Sakya – Rombuk – Everest Base Camp – Shigatse - Lhasa
  Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
  Reissom:
  Reisperiode: mei - oktober

  Everest, de hoogste berg ter wereld. Hem één keer in je leven te zien, is een hoogtepunt. Op onze vijfdaagse trip reis je per auto of minibus van Lhasa naar het basiskamp waarvandaan de die-hard klimmers vertrekken voor hun barre tocht naar de top. 

  Je beklimt de Everest dan wel niet, toch is deze trip door de grote hoogtes waarop je reist, een uitdaging. Je reist over passen boven 5000 meter, maakt lange dagen in de ijle lucht en de weg- en slaapomstandigheden zijn simpel. Maar hoe mooi is de wereld… 
  verder lezen

  1
  van
  3
  x