Vliegtickets Tibet

Een vlucht naar Tibet op maat

Net als het op maat maken van je Tibet-reis, kunnen wij ook een vlucht voor je boeken die aansluit bij je reis. De organisatie ligt dan van A tot Z bij Riksja. Wel zo prettig als er nog vluchtwijzigingen zijn. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen, neem dan contact met ons op. Een vlucht naar Tibet kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement (Tibet-bouwstenen of een Tibet-rondreis).

Je vliegt naar Lhasa in Tibet via China. Het is niet mogelijk om vanuit Nederland rechtstreeks naar Tibet te vliegen. Het is dan ook logisch -en leuk- om Tibet te combineren met China. Lees hier meer over op onze China pagina. De binnenlandse vlucht naar – en van Lhasa wordt geboekt door onze lokale partner en wordt uitgevoerd door een betrouwbare luchtvaartmaatschappij. Hij verzorgt ook het permit voor Tibet.

Liever met de trein naar Tibet vanuit China? Dat kan natuurlijk ook! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Zelf je vliegticket Tibet zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Tibet vlucht via een vliegtickets engine boeken. Hier zie je direct de beschikbare vliegtickets en bijbehorende tarieven. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Tibet reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

Vliegtickets Tibet: via China of India (retour)

klm Laagseizoen vanaf €769,- p.p. Economy Route Amsterdam - Chengdu v.v.
Hoogseizoen vanaf €969,- p.p. Economy Overstap geen
china southern Laagseizoen vanaf €819,- p.p. Economy Route Amsterdam - Beijing Canton (Guangzhou) - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €979,- p.p. Economy Overstap geen
klm Laagseizoen vanaf €795,- p.p. Economy Route Amsterdam - Chengdu Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €930,- p.p. Economy Overstap geen
emirates airlines Laagseizoen vanaf €710,- p.p. Economy Route Amsterdam - Beijing Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €769,- p.p. Economy Overstap Dubai
emirates airlines Laagseizoen vanaf €645,- p.p. Economy Route Düsseldorf - Beijing Shanghai - Düsseldorf
Hoogseizoen vanaf €825,- p.p. Economy Overstap Dubai
finn air Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - Beijing Hong Kong- Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €809,- p.p. Economy Overstap Helsinki
Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel? Geen probleem. Reis er met het openbaar vervoer makkelijk heen. Zowel Brussel als Düsseldorf zijnper trein goed te bereizen.

Inbegrepen

Genoemde totaalprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegticketgarantie (zie ook ticketinformatie Tibet). De geldende boekingsklassen staan achter het betreffende vluchttarief.

De laagste vliegticket tarieven

We werken samen met Airtrade, een van de grootste ticketleveranciers van Nederland (IATA, ANVR, SGR). Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor vliegtickets China. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Tibet.

 

terug naar de hoofdpagina van Riksja Tibet
of
naar het bouwstenen overzicht