Vliegtickets Tibet

Vliegtickets Tibet KLM

Klik op de foto voor meer KLM info

Een vliegticket/ticket Tibet op maat

Net als het op maat maken van je Tibet-reis, kunnen wij ook een vliegticket voor je boeken dat aansluit bij je reis. De organisatie ligt dan van a tot z bij Riksja Tibet. Wel zo prettig bijvoorbeeld als er nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Tibet vlucht op maat en, door de inkoopkracht van onze vluchtpartners, ook een scherp tarief. Juist nu de vliegwereld sterk in beweging is zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. We doen mee aan alle airline specials, zoals bijvoorbeeld KLM werelddealweken. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, neem dan contact met ons op. Een Tibet-vliegticket kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement (Tibet-bouwstenen of een Tibet-rondreis).

Je vliegt naar Lhasa in Tibet via China (Chengdu of Beijing). Het is namelijk niet mogelijk om vanuit Nederland rechtstreeks naar Tibet te vliegen. Het is dan ook logisch – en leuk- om Tibet te combineren met China. De binnenlandse vlucht naar – en van Lhasa wordt geboekt door onze lokale partner en wordt uitgevoerd door een betrouwbare luchtvaartmaatschappij. Hij verzorgt ook het permit voor Tibet.

óf: zelf je vliegticket Tibet zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Tibet vlucht via een vliegtickets engine boeken. Hier zie je direct de beschikbare vliegtickets en bijbehorende tarieven. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Tibet reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

Vliegtickets Tibet: via China of India (retour)

klm Laagseizoen vanaf €769,- p.p. Economy Route Amsterdam - Chengdu v.v.
Hoogseizoen vanaf €969,- p.p. Economy Overstap geen
china southern Laagseizoen vanaf €819,- p.p. Economy Route Amsterdam - Beijing Canton (Guangzhou) - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €979,- p.p. Economy Overstap geen
klm Laagseizoen vanaf €795,- p.p. Economy Route Amsterdam - Chengdu Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €930,- p.p. Economy Overstap geen
emirates airlines Laagseizoen vanaf €710,- p.p. Economy Route Amsterdam - Beijing Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €769,- p.p. Economy Overstap Dubai
emirates airlines Laagseizoen vanaf €645,- p.p. Economy Route Düsseldorf - Beijing Shanghai - Düsseldorf
Hoogseizoen vanaf €825,- p.p. Economy Overstap Dubai
finn air Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - Beijing Hong Kong- Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €809,- p.p. Economy Overstap Helsinki
Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit bij ons ook mogelijk. Woon je in Nederland en kun je vanaf deze luchthavens vertrekken dan kun je er makkelijk met het openbaar vervoer naartoe. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn goed per trein te bereizen.

Inbegrepen

Genoemde totaalprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegticketgarantie (zie ook ticketinformatie Tibet). De geldende boekingsklassen staan achter het betreffende vluchttarief.

De laagste vliegticket tarieven

We werken samen met Airtrade, een van de grootste ticketleveranciers van Nederland (IATA, ANVR, SGR). Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor vliegtickets China. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reis aanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Tibet.

 

terug naar de hoofdpagina van Riksja Tibet
of
naar het bouwstenen overzicht